Δευτέρα , 17 Ιούνιος 2024

Μέκκα των θαλασσίων σπορ η Πάρος -Ύμνοι σε άρθρο της «US News»

Ιδιαίτερα δημοφιλής και στην αμερικανική τουριστική αγορά αποδεικνύεται η Πάρος.

Μάλιστα σε άρθρο της η «US NEWS» για το νησί της Πάρου, αναφέρει, «Η Πάρος, ένα από τα πιο κεντρικά νησιά των Κυκλάδων, είναι μια Μέκκα για θαλάσσια σπορ. Στις παραλίες του νησιού, οι ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν windsurf, kitesurf, καταδύσεις και βαρκάδα, μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων.

Μακριά από το νερό, οι επισκέπτες της Πάρου θα βρουν την πολυσύχναστη Παροικία, η οποία διαθέτει πολλές μπουτίκ, εστιατόρια και μπαρ. Η πρωτεύουσα της Πάρου διαθέτει επίσης πολλά αξιόλογα ιστορικά μνημεία, όπως η Παναγία Εκατονταπυλιανή του 6ου αιώνα (που σημαίνει «Εκκλησία με 100 Πύλες») και ένα ενετικό κάστρο του 13ου αιώνα.

παρος
Ιδιαίτερα δημοφιλής και στην αμερικανική τουριστική αγορά αποδεικνύεται η Πάρος, φωτογραφία shutterstock

Φτάστε το καλοκαίρι για να παρακολουθήσετε το Φεστιβάλ στο Πάρκο, μια δημοφιλή εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Πάρκο Πάρου σε 800 στρέμματα του νησιού».

Μάλιστα σύμφωνα με το δήμο Πάρου, σε εξέλιξη είναι η διεύρυνση των δράσεων προσέγγισης της σημαντικής για τις Κυκλάδες αμερικανικής τουριστικής αγοράς, μετά και το άνοιγμά της προς την Ελλάδα με απευθείας πτήσεις από πολλές πόλεις των ΗΠΑ ακόμα και του Καναδά. Στο πλαίσιο αυτό μελετώνται δράσεις προώθησης του προορισμού σε βασικές αμερικανικές πόλεις αργότερα την άνοιξη.


Πηγή