Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Έξι οι νεκροί από τη σύγκρουση αεροσκαφών στην αεροπορική επίδειξη στο Ντάλας -Τα συγκλονιστικά βίντεο

Στους έξι ανέρχονται οι νεκροί από τη εναέρια σύγκρουση μεταξύ δύο ιστορικών στρατιωτικών αεροσκαφών, στο Ντάλλας των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια αεροπορικής επίδειξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού ABC, τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, όλοι μέλη πληρώματος, μετά από την εναέρια σύγκρουση δύο ιστορικών στρατιωτικών αεροσκαφών, σε αεροπορική επίδειξη στο Ντάλλας των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον Guardian, ένα βομβαρδιστικό Boeing B-17 και ένα μαχητικό Bell P-63 Kingcobra ήταν τα αεροσκάφη που συγκρούστηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου.

Μάρτυρες της θανατηφόρας σύγκρουσης ανέφεραν πως συντρίμμια έχουν σκορπιστεί αυτοκινητόδρομο 67 στο Τέξας, ενώ δεν φαίνεται να υπήρξε κάποιος τραυματισμός ανθρώπου στο έδαφος.

ΗΠΑ: Οι αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνες για το τραγικό συμβάν

Οι αμερικανικές αρχές έχουν ξεκινήσει ήδη τη διενέργεια ερευνών, ώστε να γίνουν γνωστοί οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτό το τραγικό περιστατικό, που στοίχησε τη ζωή σε τουλάχιστον έξι ανθρώπους.

Πολλά είναι τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τη στιγμή της σύγκρουσης που κόβει την ανάσα.

Δείτε μερικά από τα βίντεo που αναρτήθηκαν στο Twitter


Πηγή