Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
«Μπαμ» με Καστίγιο ετοιμάζει η Καλλονή

«Μπαμ» με Καστίγιο ετοιμάζει η Καλλονή

Δεδομένη θεωρείται στο Μεξικό και την Ισπανία η επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα

Έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα και να παίξει στη Σούπερ Λίγκα με τη φανέλα της Καλλονής παρουσιάζεται ο Νέρι Καστίγιο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του μεξικάνικού και του ισπανικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, οι ιστοσελίδες «mercafichajes.es» και «nuevofutbol.com» υποστηρίζουν ότι ο 30χρονος επιθετικός έχει υπογράψει ήδη με τους νησιώτες για έναν χρόνο, ενώ υπάρχει οψιόν για ακόμη έναν, εφόσον παίξει σε είκοσι παιχνίδια.

Ο Καστίγιο μέχρι και χθες ήταν στην Αθήνα, ενώ στο επίσημο προφίλ του στο Facebook ένας φίλος του γράφει ότι ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και του Άρη «επιστρέφει στην Ελλάδα» (εννοώντας – ανακοινώνοντας έτσι τη μεταγραφή του).

Σύμφωνα με τα παραπάνω δημοσιεύματα, η Καλλονή θα ανακοινώσει τη μεταγραφή αύριο, Δευτέρα. Την περσινή σεζόν ο 30χρονος παίκτης έπαιξε στη Ράγιο Βαγεκάνο, όπου είχε 15 συμμετοχές και πέτυχε 2 γκολ σε 747′.

Εκτός από τον σύλλογο της Μυτιλήνης, ο Μεξικανός φορ είχε ακουστεί για τον Ατρόμητο και τον ΟΦΗ, χωρίς να υπάρξει κάποια επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Πηγή: sport-fm.gr