Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

8 υλικά της κουζίνας σου που μπορείς να χρησιμοποιείς σε DIY συνταγές ομορφιάς

Θυμάσαι τι έκανες τις ελεύθερες ώρες σου- μετά την τηλεργασία- στην προηγούμενη καραντίνα; Αν όχι, εμείς θα σου θυμίσουμε. Μαγείρευες πολύ (με τόσα Instagram videos που δημοσίευαν οι celebrities ήταν αναπόφευκτο) και φρόντιζες επίσης πολύ τον εαυτό σου. Το δέρμα, το σώμα και τα μαλλιά σου. Εσένα, από την κορυφή ως τα νύχια.

Σε αυτό το θέμα, λοιπόν, αποφασίσαμε να σου προτείνουμε να συνδυάσεις την προσωπική σου φροντίδα με… την κουζίνα. Πώς γίνεται αυτό; Πολύ εύκολα! Θα χρησιμοποιήσεις τα πιο αγνά και απλά υλικά, αγαπημένα σου τρόφιμα, ροφήματα και μπαχαρικά για να βγάλεις προς τα έξω τον πιο όμορφο εαυτό σου.

Πρόκειται για συστατικά, με τα οποία μπορείς να φτιάξεις DIY μάσκες προσώπου, μαλλιών, χεριών, ποδιών, χειλιών και σώματος. Ή για συστατικά, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και μόνα τους ως δραστικές και αναζωογονητικές beauty θεραπείες. Ποια είναι αυτά; Θα σου τα αποκαλύψουμε όλα στην παρακάτω gallery.

Μερικά σίγουρα τα έχεις ήδη στο σπίτι και μπορείς ευθύς αμέσως να τα χρησιμοποιήσεις. Όσα σου λείπουν μπορείς να τα προσθέσεις στην επόμενη λίστα του supermarket, να τα προμηθευτείς και να τα δοκιμάσεις. Μην ξεχνάς… Δεν είναι ανάγκη πάντα να σε φροντίζεις με εξειδικευμένα και ξεχωριστά προϊόντα ομορφιάς που βρίσκονται στα φυσικά και διαδικτυακά καταστήματα καλλυντικών. Και τα πιο απλά υλικά του σπιτιού μπορούν πραγματικά να κάνουν θαύματα.

Διάβασε ακόμα: Υπάρχει τρόπος να σταματήσεις να πιάνεις διαρκώς το πρόσωπό σου


Πηγή