Με φέτα και μυρωδικά οι ανθοί από τα κολοκυθάκια μπαίνουν στο τηγάνι και γίνονται πεντανόστιμοι.
Τώρα που τα κολοκύθια είναι στην απόλυτη εποχή τους τα απολαμβάνουμε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Ωστόσο, η κολοκυθιά δε μας δίνει μόνο τους νόστιμους και τρυφερούς καρπούς της αλλά και τα λουλούδια της τα οποία είναι εξίσου γευστικά γι αυτό και ήρθε η ώρα να τα βάλουμε στην κουζίνα μας και να τα μαγειρέψουμε όπως τους αξίζει.
Ένας εύκολος και γρήγορος είναι να τους γεμίσουμε με φέτα και μυρωδικά, να τους πανάρουμε ελαφρά και να τους τηγανίσουμε. Ακολουθήστε τη συνταγή μας και σε λίγα μόνο λεπτά θα έχετε στο τραπέζι σας ένα πιάτο απίστευτης νοστιμιάς.
Διαβάστε τη συνταγή στο bovary.gr.
Πηγή