Πανεύκολες και λαχταριστές αυτές οι κρέπες είναι τόσο θρεπτικές που μας καλύπτουν σε κάθε γεύμα.
Δύσκολα βρίσκεις άνθρωπο που να μην αγαπάει τις κρέπες. Όλοι τις έχουμε στην καρδιά μας με κάποιο τρόπο και για κάποιο λόγο. Κάποιοι τις προτιμούν απλώς και μόνο επειδή η λεπτή, δαντελένια ζύμη τους που μοσχοβολάει γάλα και βούτυρο είναι από μόνη της πολύ νόστιμη και λιώνει στο στόμα, ειδικά όταν είναι φρεσκοψημένη. Κάποιοι άλλοι τις έχουν συνδέσει με πληθωρικές αλμυρές γεμίσεις που περιλαμβάνουν τυριά που λιώνουν, αλλαντικά που ξεροψήνονται, φρέσκα λαχανικά και βελούδινες σάλτσες. Ενώ υπάρχουν κι εκείνοι που τις έχουν στο μυαλό τους μόνο γλυκές, να ξεχειλίζουν πραλίνα, ξηρούς καρπούς και ζουμερά φρούτα.
Διαβάστε τη συνταγή στο bovary.gr.
Πηγή