Κυριακή , 21 Δεκέμβριος 2025

Συνταγή: Μακαρονάδα του 10λεπτου με πέστο μαϊντανού και αβοκάντο

Το αβοκάντο και ο μαϊντανός παντρεύονται με τα ριγκατόνι σε ένα πιάτο απλό και πεντανόστιμο ταυτόχρονα.

Το αβοκάντο τα τελευταία χρόνια μπαίνει παντού, και καλά κάνει, γιατί εκτός από σούπερ θρεπτικό και υγιεινό είναι απαλό και νόστιμο. Η βελούδινη υφή του και η βουτυράτη γεύση του πρωταγωνιστούν σε παραδοσιακές συνταγές της πατρίδας του όπως το μεξικάνικο γουακαμόλε συμμετέχουν όμως και σε ενδιαφέρουσες παραλλαγές των δικών μας πατροπαράδοτων πιάτων όπως το τζατζίκι αβοκάντο. Ένα από τα βασικά του πλεονεκτήματα είναι ότι δεν χρειάζεται να μαγειρευτεί άρα χρησιμοποιώντας το κάνουμε εξ ορισμού οικονομία χρόνου.

Διαβάστε τη συνταγή στο bovary.gr.


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Κύθηρα: 3 στάσεις για φαγητό με ντόπια υλικά και αυθεντική γεύση

Η ντόπια κουζίνα των Κυθήρων είναι πολλά περισσότερα από τα διάσημα παξιμάδια λαδιού και το περίφημο μέλι. …

Daily-News.GR