Δευτέρα , 13 Ιούλιος 2020

Μαγειρική

Μανικότι γεμιστά με σπανάκι και κιμά

.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; } Υλικά για 4 άτομα 225 γραμμάρια μοσχαρίσιο κιμά 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι μανικότι (ζυμαρικό σε …

Διαβάστε περισσότερα »

Tα καλύτερα delicatessen της Αθήνας -Εδώ θα βρεις τα πιο σπάνια εδέσματα

Πλησιάζουμε στην εορταστική περίοδο και είναι σίγουρο πως όλο και κάποιο τραπέζι θα διοργανώσετε για τους φίλους σας, οπότε σίγουρα θα θέλατε κάτι ξεχωριστό και …

Διαβάστε περισσότερα »

H αποτοξινωτική σούπα που φτιάχνεται εύκολα και έχει κατακτήσει το ίντερνετ

Σούπα θα πει χειμώνας και χειμώνας θα πει σούπα. Ενα από τα πιο αγαπημένα πιάτα μικρών και μεγάλων με αμέτρητες παραλλαγές. Η σούπα είναι ιδανική …

Διαβάστε περισσότερα »

Το κιουνεφέ του Στέλιου Παρλιάρου είναι ένας ύμνος στην Ανατολή το κανταΐφι και το βούτυρο

Με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη, ο Στέλιος παρλιάρος, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα γλυκά της γείτονος χώρας. Σιροπιαστά, με καταίφι, μπόλικο βούτυρο, πολλά φυστίκια… ό,τι ανατολίτικο κι …

Διαβάστε περισσότερα »