Κυριακή , 21 Δεκέμβριος 2025

Μαγειρική

Ανοιχτά οινοποιεία: 32 κτήματα των Δρόμων του Κρασιού ιδανικά για οινοτουρισμό -Περίπατοι, yoga, οινογνωσίες

Οινο-πεζοπορία, Cocktail Afternoon, yoga σε οινοποιείο, bring your own bottle γευσιγνωσίες, 32 από τα σημαντικότερα οινοποιεία της Ελλάδας ανοίγουν και μας περιμένουν. Mία μοναδική και …

Διαβάστε περισσότερα »

Η nutribullet® & η ομάδα της McLaren Formula 1 σε συνεργασία υψηλής ταχύτητας, συνδυάζοντας την απόδοση και την ακρίβεια

Η ομάδα της Formula 1 ενώνει τις δυνάμεις της με τη nutribullet® και λανσάρει τη Limited Edition Collection nutribullet® X McLaren F1 Team – σχεδιασμένη για να οδηγεί …

Διαβάστε περισσότερα »

5 ροζέ κρασιά για την γιορτή της μητέρας -Φινετσάτα, αρωματικά και ανάλαφρα

Εκφράσουμε την αγάπη μας στις μαμάδες μας ευφραίνοντας τις καρδιές τους με κρασί. H γιορτή του πιο μοναδικού και αγαπημένου μας προσώπου πλησιάζει και όλοι …

Διαβάστε περισσότερα »

Φουρνιστό κοτόπουλο με ρύζι -Το μυστικό για να μη βγει νερόβραστο και λασπωμένο όπως το κατσαρολάτο

Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που αυτό το φαγητό γίνεται καλύτερο όταν ψήνεται στον φούρνο από όταν μαγειρεύεται στην κατσαρόλα. Το λεμονάτο κοτόπουλο με ρύζι είναι ένα …

Διαβάστε περισσότερα »

Πανελλήνιες: 4 τροφές που αυξάνουν τη συγκέντρωση στο διάβασμα και το μυστικό ενυδάτωσης που συνήθως ξεχνάμε

Στην πιο αγχωτική φάση της εφηβικής μας ζωής το α και το ω είναι η διατροφή. Οι ειδικοί λένε ότι ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσει …

Διαβάστε περισσότερα »

Αφράτα cinnamon rolls στο air fryer -Η εύκολη συνταγή που γίνεται σε 10 λεπτά

Ετοιμάστε εύκολα και γρήγορα σπιτικά cinnamon rolls, με τη βοήθεια της φριτέζας αέρος και με υλικά που σίγουρα έχετε στο σπίτι. Φουσκωτά, ζεστά και μυρωδάτα …

Διαβάστε περισσότερα »

Taste Atlas: Αυτό είναι το καλύτερο πιάτο με γαρίδες στον κόσμο, και είναι ελληνικό

Το Taste Atlas αποθεώνει για ακόμη μία φορά την ελληνική κουζίνα και τα παραδοσιακά πιάτα της χώρας μας. Ως η καλύτερη κουζίνα στον κόσμο, ο …

Διαβάστε περισσότερα »

Φτιάχνουμε πραλίνα φιστικιού με μόνο 2 υλικά –Η καρδιά της σοκολάτας Ντουμπάι έτοιμη σε 10 λεπτά

Η απολαυστική γέμιση του πιο viral γλυκού παγκοσμίως φτιάχνεται στο πι και φι. Η δημοφιλία του κελυφωτού φιστικιού είναι σε σταδιακή άνοδο αφού εδώ και …

Διαβάστε περισσότερα »

Πολίτικες γεμιστές πιπεριές: Η αγαπημένη μαμαδίστικη συνταγή στην πιο αρωματική εκδοχή της

Μια εγγυημένη συνταγή για το απόλυτο οικογενειακό φαγητό του ελληνικού τραπεζιού που μας θυμίζει ότι επιτέλους έρχεται το καλοκαίρι. Δεν υπάρχει άλλο φαγητό που να …

Διαβάστε περισσότερα »

Ελαφρύ τιραμισού με γιαούρτι: Η δροσερή συνταγή που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την αυθεντική

Μια εύκολη παραλλαγή του διάσημου ιταλικού τιραμισού που μπορείτε να απολαμβάνετε ακόμα και σε καθημερινή βάση. Αγαπημένο γλυκό όσων έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στον καφέ, το …

Διαβάστε περισσότερα »

Kayak Ice Cream 2025: Όταν το παγωτό γίνεται haute couture

Η Kayak, η ελληνική εταιρεία premium παγωτών και γλυκών, για πάνω από τρεις δεκαετίες συνεχίζει να δημιουργεί γεύσεις που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την …

Διαβάστε περισσότερα »

Συνταγή: Καρμπονάρα με λαζάνια, γραβιέρα και σύγκλινο – νόστιμη και κρεμώδης, καλύτερη και από την ορίτζιναλ

Φτιάχνουμε την αγαπημένη ιταλική συνταγή με υλικά της δικής μας παράδοσης. Η αλήθεια είναι ότι η καρμπονάρα είναι ένα από τα φαγητά που μας αρέσει …

Διαβάστε περισσότερα »

Ο νέος τρόπος παρασκευής ιταλικών ζυμαρικών – Υποστηρίζεται και από τους επιστήμονες

Μέσα από μια επιστημονική μελέτη αποκαλύφθηκε ο τέλειος τρόπος παρασκευής του cacio e pepe, ενός παραδοσιακού ιταλικού πιάτου. Το cacio e pepe είναι ένα παραδοσιακό …

Διαβάστε περισσότερα »

Ροζ γκρέιπφρουτ παντού! 4 συνταγές με το φρούτο που έχει γίνει μανία – με γαρίδες, σολομό, κοτόπουλο και γιαούρτι

Το πιο trendy εσπεριδοειδές μπαίνει στο καθημερινό τραπέζι και εντυπωσιάζει. Το γκρέιπφρουτ εμφανίστηκε δυναμικά στη ζωή μας πριν αρκετές δεκαετίες ως ένας σύμμαχος καλής διατροφής …

Διαβάστε περισσότερα »

Συνταγή για μελιτζάνες στον φούρνο με παρμεζάνα και σκόρδο -Πανεύκολες, τέλειες για το κυριακάτικο τραπέζι

Αναζητάς μια γευστική και εύκολη συνταγή για να απολαύσεις τις υπέροχες μελιτζάνες της εποχής; Αυτή η συνταγή με μελιτζάνες στο φούρνο με σκόρδο και παρμεζάνα …

Διαβάστε περισσότερα »

3 σεφ αποκαλύπτουν το μυστικό για τραγανές πατάτες Hash Browns (τριφτές) και όλοι είπαν το ίδιο πράγμα

Οι πατάτες είναι αγαπημένο υλικό αλλά και φαγητό από μόνο του, μικρών και μεγάλων. Μαγειρεύεται με άπειρους τρόπους και αγαπιέται σε κάθε εκδοχή. Και όσο …

Διαβάστε περισσότερα »

Συνταγή για γιαουρτόπιτα με 3 υλικά -Αφράτη σαν κέικ, πεντανόστιμη και εύκολη

Αν αναζητάς ένα γλυκό εύκολο, γρήγορο και υπέροχα αφράτο, η γιαουρτόπιτα είναι η απόλυτη συνταγή. Με μόλις τρία βασικά υλικά και λίγα λεπτά προετοιμασίας, αυτή …

Διαβάστε περισσότερα »

Δοκιμάζουμε ελληνικές μπύρες στην Τεχνόπολη: Τύποι, μικροζυθοποιίες, γευσιγνωσίες -Πρωτότυπα beer cocktails

Ξανθές, κόκκινες, μαύρες, όποια μπύρα και αν προτιμάς υπάρχει μία διοργάνωση που θα σε μυήσει στα μυστικά της παραγωγής, των πρώτων υλών, τη ζυθοποίηση. Η …

Διαβάστε περισσότερα »

Λίγοι άνθρωποι το γνωρίζουν: ένα ασυνήθιστο συστατικό κάνει τα λουκάνικα πραγματικά ζουμερά

Είτε στη σχάρα είτε στο τηγάνι, το λουκάνικο είναι απλά ακαταμάχητα νόστιμο. Υπάρχει ωστόσο ένα υλικό που ανεβάζει ακόμα περισσότερο τη γεύση του. Δεν είναι …

Διαβάστε περισσότερα »

Taste Atlas: Τα 25 πιάτα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε από την τοπ κουζίνα του κόσμου, την ελληνική

Το Taste Atlas πλέκει για ακόμη μία φορά το εγκώμιο της ελληνικής κουζίνας, που αναδείχτηκε η καλύτερη στον κόσμο για φέτος. Ο γαστρονομικός οδηγός δημοσιεύει …

Διαβάστε περισσότερα »

Γλυκά με χαμηλά λιπαρά και χωρίς ζάχαρη: 5 συνταγές για υγιεινή απόλαυση

Για εκείνους που δεν μπορούν να κόψουν τα γλυκά αλλά θέλουν να περιορίσουν τις θερμίδες έχουμε τις πιο εύκολες και λαχταριστές λύσεις. Οι περισσότεροι όταν …

Διαβάστε περισσότερα »

Συνταγή για την πιο εύκολη και απλή μακαρονάδα που αγαπούν οι Ιταλοί -Με υλικά που ήδη έχετε

Η μακαρονάδα aglio e olio είναι μια από τις πιο απλές και νόστιμες ιταλικές συνταγές, με καταγωγή από τη Νάπολη. Η μακαρονάδα aglio e olio …

Διαβάστε περισσότερα »

Το λάθος στην καρμπονάρα που κάνουν οι περισσότεροι -Πώς μπορείς να το αποφύγεις, σύμφωνα με top pasta chef

Η καρμπονάρα, το όνειρο κάθε αληθινού καλοφαγά, έχει υποστεί αρκετές… κακουχίες σε διάφορα τραπέζια ανά τον κόσμο. Αυτό το αγαπημένο και κλασικό ιταλικό πιάτο ζυμαρικών …

Διαβάστε περισσότερα »

Η κλασική συνταγή για κέικ που περνά από γενιά σε γενιά -Με υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Ιδανικό για απογευματινές λιχουδιές, για ένα ειδικό πρωινό ή για να το μοιραστείς με αυτούς που αγαπάς, αυτή η συνταγή για κέικ είναι πολύ εύκολη, …

Διαβάστε περισσότερα »

Πώς να μαγειρεύετε με τηγάνια από ανοξείδωτο ατσάλι για να μην κολλάει το φαγητό

Αν και ένα τηγάνι από ανοξείδωτο ατσάλι είναι εξαιρετικό για το σοτάρισμα, το τηγάνισμα αυγών, το καραμέλωμα κρεμμυδιών και άλλα, για πολλούς ερασιτέχνες μάγειρες αυτός …

Διαβάστε περισσότερα »

2 λαχταριστά smoothies με φρούτα και λαχανικά για αναζωογόνηση και ευεξία

Φτιάχνουμε σπιτικά ροφήματα γεμάτα βιταμίνες και ενέργεια, ιδανικά για κάθε ώρα της ημέρας. Δροσερά, με φρέσκα λαχανικά και φρούτα, τα smoothies είναι η απόλυτη λύση …

Διαβάστε περισσότερα »

Το τέλειο ελαφρύ γλυκό για το καλοκαίρι -Συνταγή για γιαουρτογλυκό με μόλις 3 υλικά

Συνταγή για απολαυστικό και ελαφρύ επιδόρπιο με γιαούρτι και κουβερτούρα, υπέροχο γλυκό χωρίς τύψεις. Αντικαθιστώντας την παραδοσιακή κρέμα με γιαούρτι χαμηλών λιπαρών και επιλέγοντας σοκολάτα …

Διαβάστε περισσότερα »

Οι καλύτερες πίτες (αλμυρές και γλυκές) από κάθε γωνιά της Γης -Ποιες ελληνικές ξεχωρίζουν

Πίτα, τάρτα, torta ή pie – όπως κι αν ονομάζεται, η ιδέα παραμένει η ίδια σε όλο τον κόσμο: μια λαχταριστή ζύμη γεμιστή με γλυκές …

Διαβάστε περισσότερα »

Maximilian J. Riedel: Μία εμπειρία με τον ειδικό των ποτηριών -Η οικογένειά του έφτιαξε τα πρώτα κολωνάτα

Ενας Τσέχος υαλουργός το 1958 ήταν ο πρώτος σχεδίασε ποτήρια, ειδικά για κρασιά, ώστε να υπογραμμίζουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Σήμερα είναι γεγονός πως το …

Διαβάστε περισσότερα »

Σούπα για βραδινό: Τρεις δροσερές εκδοχές για τόνωση και ενέργεια

Θρεπτικές και γρήγορες οι κρύες σούπες είναι ό,τι πρέπει για τα ανοιξιάτικα βράδια. Η άνοιξη είναι η εποχή της αφθονίας των λαχανικών και φυσικά η …

Διαβάστε περισσότερα »
Daily-News.GR