Δευτέρα , 25 Μάιος 2020

Μαγειρική

Πώς μπορείς να φας το ψάρι αν το έκαψες στο ψήσιμο

Κι εκεί που ετοιμάζεσαι να απολαύσεις το λαχταριστό λαβράκι στον φούρνο ή τα κάρβουνα, διαπιστώνεις ότι παραψήθηκε. Τι παραψήθηκε δηλαδή που τσουρουφλίστηκε. Και πλέον είναι …

Διαβάστε περισσότερα »

Το τυρί που δεν θα βάζατε ποτέ στα μακαρόνια και… χάνετε

Φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα και φρέσκια μοτσαρέλα είναι ιδανικά συνοδευτικά μιας λαχταριστής μακαρονάδας. Κλασικές επιλογές δηλαδή που δεν λαθεύουν ποτέ. Μόνο που η κουζίνα έχει πολύ να …

Διαβάστε περισσότερα »

Το καθόλου υγιεινό, αλλά απαράμιλλα γευστικό μυστικό μαγειρικής

Αν θέλετε να πετύχετε γεύση επιπέδου αστεριών Michelin, μας λέει η σεφ και food editor Sarah Stiefvater, τότε πρέπει να σκεφτείτε ανατρεπτικά. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες …

Διαβάστε περισσότερα »

Σπιτικά σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς

Υλικά 250 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος ψιλοκομμένη 250 γραμμάρια σοκολάτα λευκή ψιλοκομμένη 1 φόρμα σιλικόνης για σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς Εκτέλεση Ψιλοκόβετε τις σοκολάτες ξεχωριστά …

Διαβάστε περισσότερα »

Τι πρέπει να ξέρετε για τη θερμοκρασία σερβιρίσματος του κρασιού

Μπορεί ο οίνος και η απόλαυσή του να είναι εν πολλοίς θέμα προσωπικής προτίμησης, υπάρχουν ωστόσο μια σειρά από κανόνες οινογνωσίας που έχουν αναπτυχθεί στο …

Διαβάστε περισσότερα »

Πώς μπορείτε να διατηρείτε τις πατάτες για περισσότερο καιρό

Οι πατάτες είναι ένα από τα βασικά τρόφιμα που υπάρχουν σε κάθε σπίτι και χρησιμοποιούνται σε πολλά φαγητά. Αποτελούν ένα φαγητό ιδανικό για κάτι γρήγορο, …

Διαβάστε περισσότερα »