Πέμπτη , 28 Μάιος 2020

Μαγειρική

Τι πρέπει να ξέρεις για το βράσιμο του νερού για τη μαγειρική

«Βάζουμε σε μια κατσαρόλα σε νερό που βράζει…» ξεκινούν πολλές συνταγές, προϋποθέτοντας πως όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό. Μόνο που τελικά το πράγμα είναι πιο …

Διαβάστε περισσότερα »

Το «περίεργο» υλικό που πρέπει να ανακαλύψετε

Ολοένα και περισσότερες συνταγές έχουν στις μέρες μας παράξενα υλικά και συνήθως πελαγώνουμε όταν τα διαβάζουμε. Ο πειραματισμός στην κουζίνα είναι ωστόσο πάντα καλοδεχούμενος και …

Διαβάστε περισσότερα »

Το είδος ψησταριάς που δεν προτείνουν οι ειδικοί

Χειμώνα-καλοκαίρι, τα μπάρμπεκιου καπνίζουν διαρκώς, καθώς αποτελούν για πολλούς ένα είδος γευστικής ιεροτελεστίας που δεν λείπει σε εβδομαδιαία βάση. Για να παραμείνει όμως αυτό, γευστική …

Διαβάστε περισσότερα »