Τις Κυριακές ανάβουμε κάρβουνα και κάνουμε μπάρμπεκιου στο σπίτι και στο εξοχικό ψήνοντας το καλύτερο κρέας για οικογένεια και φίλους.
Κακά τα ψέματα, το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για υπαίθρια ψησίματα. Στη βεράντα, στην ταράτσα ή στον κήπο ο καλύτερος ψήστης της εκάστοτε παρέας βάζει τα δυνατά του και οι πιατέλες γεμίζουν μυρωδάτα και λαχταριστά κρεατικά. Τα είδη είναι πολλά και οι συνταγές ακόμα περισσότερες για να έχει το κάθε ψητό τη δική του ξεχωριστή χάρη και ο κάθε καλεσμένος την επιλογή που ταιριάζει στα γούστα του. Ιδού τρεις προτάσεις από εμάς για τρία κομμάτια που δε λείπουν σχεδόν ποτέ και από κανένα κρεατοφαγικό meeting.
Διαβάστε τη συνέχεια και τις τρεις συνταγές στο bovary.gr.
Πηγή