Παρασκευή , 15 Νοέμβριος 2019

Μαγειρική

Η γερμανική FAZ αποθεώνει τη χωριάτικη σαλάτα -«Μία κλασσική δημιουργία της ελληνικής κουζίνας»

Σε ύφος καλοκαιρινό και φιλελληνικό ένα σύντομο άρθρο στον γαστρονομικό οδηγό της Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) εξυμνεί τη χωριάτικη σαλάτα, η οποία μνημονεύεται ελαφρώς ανορθόγραφα …

Διαβάστε περισσότερα »

ΕΦΕΤ: 1 στους 10 νοσεί έπειτα από κατανάλωση ακατάλληλης τροφής

«Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας Τροφίμων» σήμερα, και ο ΕΦΕΤ με ανακοίνωσή του καλεί για άλλη μια φορά τις επιχειρήσεις τροφίμων να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή στην πιστή …

Διαβάστε περισσότερα »

Διαβάστηκε το DNA του αβοκάντο -Ανοιξε ο δρόμος για ακόμη καλύτερο γουακαμόλε

Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους του γουακαμόλε, της μεξικάνικης σάλτσας με βασικό συστατικό το αβοκάντο, καθώς οι επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι αποκωδικοποίησαν το γονιδίωμα του καρπού. …

Διαβάστε περισσότερα »

Συνταγή για πανεύκολη και γρήγορη τυρόπιτα, χωρίς φύλλο

Μια ζεστή, ζουμερή, σπιτική τυρόπιτα! Πόσες φορές δεν έχετε σκεφτεί επιστρέφοντας σπίτι το βράδυ, να είχατε ένα κομμάτι; Ακολουθεί συνταγή για να την φτιάχνετε στο …

Διαβάστε περισσότερα »

Κατιμέρια: Αν δοκιμάσεις αυτές τις παραδοσιακές τηγανίτες Λήμνου δεν θα θες να ξαναφάς ποτέ pancakes

Η Ελλάδα αποτελεί έναν γαστρονομικό παράδεισο. Από άκρη σε άκρη συναντάμε απίστευτες γεύσεις της παραδοσιακής κουζίνας που μας κάνουν να ξεχνάμε όλες τις ξενόφερτες απομιμήσεις. …

Διαβάστε περισσότερα »