Δευτέρα , 11 Νοέμβριος 2019

Μαγειρική

Συνταγή για ιταλική μακαρονάδα με σάλτσα τομάτας -Το ρωμαϊκό μυστικό γεύσης

Η γεύση της ιταλικής μακαρονάδας κρύβεται στα χρώματα της σημαίας της Ιταλίας και ένα ακόμη μικρό, θαυματουργό υλικό. Μια συνταγή για απολαυστικό σπαγγέτι με σάλτσα. …

Διαβάστε περισσότερα »

ΕΦΕΤ: Πώς να φυλάσσετε τα τρόφιμα τώρα που κάνει ζέστη, για να μην πάθετε δηλητηρίαση

Ο υδράργυρος αρχίζει σιγά-σιγά να ανεβαίνει και η ανάγκη να διατηρούμε τα τρόφιμα στις σωστές θερμοκρασίες, είναι επιτακτική. Γι’αυτό και ο ΕΦΕΤ, εξέδωσε ανακοίνωση με …

Διαβάστε περισσότερα »

Γιορτή του πρέτζελ! Γιατί τα ασυνήθιστα αρτοσκευάσματα έχουν αυτό το ξεχωριστό σχήμα; -Πώς παίρνουν ωραίο σκούρο χρώμα;

H Google αποφάσισε να μας ανοίξει την όρεξη με τα πρέτζελ στην κεντρική σελίδα της μηχανής αναζήτησης και έτσι κι εμείς αναζητάμε την ιστορία τους, …

Διαβάστε περισσότερα »

Εύκολη συνταγή για διαφορετικές μπριζόλες με πατάτες -Με μπύρα

Αδιαμφισβήτητα, οι ωραιότερες μπριζόλες είναι απλά ψητές στα κάρβουνα. Αλλά αν αναζητάτε μια συνταγή για να αλλάξετε λίγο γεύση, τότε η συνταγή για μπριζόλες με …

Διαβάστε περισσότερα »