Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Μαγειρική

Το κιουνεφέ του Στέλιου Παρλιάρου είναι ένας ύμνος στην Ανατολή το κανταΐφι και το βούτυρο

Με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη, ο Στέλιος παρλιάρος, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα γλυκά της γείτονος χώρας. Σιροπιαστά, με καταίφι, μπόλικο βούτυρο, πολλά φυστίκια… ό,τι ανατολίτικο κι …

Διαβάστε περισσότερα »

Χοιρινές μπριζόλες με λευκό κρασί και φασκόμηλο

.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; } Υλικά για 2 άτομα 2 χοιρινές μπριζόλες 1/4 φλιτζάνι λευκό κρασί αλάτι πιπέρι 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 κουταλιά …

Διαβάστε περισσότερα »

Γεμιστοί κολοκυθοανθοί με ρύζι και μυρωδικά

.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; } Υλικά για 6 άτομα 20-25 κολοκυθοανθούς 1 φλιτζάνι ρύζι καρολίνα 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο μαϊντανό βασιλικό δυόσμο ψιλοκομμένο αλάτι πιπέρι …

Διαβάστε περισσότερα »

Από την πίτσα με κουνουπίδι του Ακη Πετρετζίκη δεν θα μείνει ούτε ψίχουλο

Ο,τι και να προσπαθήσει να πει ή να γράψει κανείς για την πίτσα αποδεικνύεται φτωχό μπροστά στο μεγαλείο της.  Είναι το φαγητό που ολοκληρώνει τη …

Διαβάστε περισσότερα »

Τάρτα σφολιάτας με ντοματίνια και φέτα

.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; } Υλικά για 4 άτομα 1 πακέτο έτοιμη ζύμη σφολιάτας 100 γραμμάρια βούτυρο 400 γραμμάρια φέτα τριμμένη 200 γραμμάρια ντοματίνια ψιλοκομμένα …

Διαβάστε περισσότερα »

Χοιρινό ψαρονέφρι με λιαστή ντομάτα

.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; } Υλικά για 4 άτομα 800 γραμμάρια χοιρινά φιλετάκια (από ψαρονέφρι) 2 κουταλιές βούτυρο 100 γραμμάρια ψιλοκομμένο προσούτο 2 κουταλιές της …

Διαβάστε περισσότερα »