Κυριακή , 18 Απρίλιος 2021

Μαγειρική

Συνταγή για πεντανόστιμη μαρμελάδα από ρόδι -Σούπερ εύκολη, με ιδιαίτερη γεύση | GASTRONOMIE

Η εποχή του ροδιού έφτασε. Τα «χρυσά ρουμπίνια της Μεσογείου», όπως τα αποκαλούν, αυτά τα στρογγυλά μπαλάκια που κρύβει μέσα του κάθε ρόδι, τρώγονται με …

Διαβάστε περισσότερα »

Συνταγή για αχνιστό χοιρινό με σέλινο -Αυτό είναι το παραδοσιακό πιάτο των Χριστουγέννων | GASTRONOMIE

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και αναζητούμε συνταγές που θα γεμίσουν απολαυστικά το τραπέζι των γιορτών. Μπορεί εδώ και χρόνια να συνηθίζεται η γεμιστή γαλοπούλα, ως κεντρικό …

Διαβάστε περισσότερα »

Συνταγή για αχνιστή και νόστιμη κοτόσουπα -Για να κάνεις detox μετά τις κραιπάλες των γιορτών | GASTRONOMIE

Πέρασαν οι γιορτές και μπήκε η νέα χρονιά με ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Φάγαμε, ήπιαμε και τώρα ήρθε η στιγμή για να μπούμε σε …

Διαβάστε περισσότερα »

Συνταγή για πλεξούδες με νουτέλα -Το πιο λαχταριστό σνακ για τη δουλειά αλλά και το σχολείο | GASTRONOMIE

Ένα γλυκό σνακ είναι πραγματική απόλαυση και πολλές φορές το χρειαζόμαστε για να τονωθούμε. Αν θες να κακομάθεις λίγο τον εαυτό σου, μπορείς να φτιάξεις …

Διαβάστε περισσότερα »

Συνταγή για αέρινη ατομική πάβλοβα με γλυκό του κουταλιού φράουλα | GASTRONOMIE

Το πιο αέρινο γλυκό που έχετε δοκιμάσει ποτέ, σε μια συνταγή για ατομικές μπουκίτσες, γαρνιρσμένες με απολαυστικό γλυκό του κουταλιού. Ο θρύλος λοιπόν λέει πως …

Διαβάστε περισσότερα »

Συνταγή: Βραστό, ποσέ και τηγανητό -Τα μυστικά του Πάνου Ιωαννίδη για τέλειο αυγό

Τελικά πόσο εύκολο είναι να βράσει κανείς ένα αυγό; Αν κριτής για το αποτέλεσμα είναι κάποιος σεφ του MasterChef, μάλλον δεν είναι και ό, τι …

Διαβάστε περισσότερα »

Γιατί όλοι ψάχνουν συνταγές για Banana bread μέσα στην πανδημία -Η σύνδεση με τη «Μεγάλη Υφεση» | GASTRONOMIE

Μπορεί η Ελλάδα να έχει βγει από την καραντίνα, ωστόσο μια συνταγή είναι η πιο δημοφιλής σε όλο το διαδίκτυο εδώ και μήνες. Το Banana …

Διαβάστε περισσότερα »

Πανεύκολο παγωτό λεμόνι με μόλις τέσσερα υλικά -Η φανταστική συνταγή του Γαβριήλ Νικολαΐδη | GASTRONOMIE

Για το τριήμερο Αγίου Πνεύματος, η τέλεια συνταγή για να δημιουργήσετε είναι αυτή ενός παγωτού, που θα βγει απευθείας από την δική σας κατάψυξη. Η …

Διαβάστε περισσότερα »

Βήμα βήμα η συνταγή για τα πιο αφράτα κεφτεδάκια που έχετε φάει ποτέ | GASTRONOMIE

Κεφτεδάκια.Φαγητό συνδεδεμένο με το ελληνικό καλοκαίρι, οπότε τι καλύτερο από το να δούμε μια συνταγή-εγγύηση για τους πιο αφράτους κεφτέδες που έχετε δοκιμάσει ποτέ. Τα …

Διαβάστε περισσότερα »

Συνταγή για σπανακόρυζο -Τα μυστικά της γιαγιάς | GASTRONOMIE

Σπανακόρυζο μια κλασική ελληνική, καλοκαιρινή συνταγή. Το σπανακόρυζο είναι ένα φαγητό απλό, κλασικό και πολύ υγιεινό. Με φανατικούς οπαδούς και φανατικούς εχθρούς. Οι εχθροί του, …

Διαβάστε περισσότερα »

Συνταγή για μπισκότα βουτύρου, σαν της γιαγιάς -Πανεύκολα, χρειάζονται μόνο 3 υλικά | GASTRONOMIE

Αυτή η συνταγή έρχεται να μας ταξιδέψει στα παιδικά μας χρόνια, τότε που ανοίγαμε το μεταλλικό κουτί για να φάμε μπισκότα στο σπίτι της γιαγιάς. …

Διαβάστε περισσότερα »

Συνταγή για κρακελέ μπισκότα με σοκολάτα -Η πεντανόστιμη λιχουδιά που γίνεται πανεύκολα | GASTRONOMIE

Υπάρχει κάποιος που να μην λατρεύει τα μπισκότα; Τραγανά ή μαλακά αλλά πεντανόστιμα που πάνε τέλεια με τον καφέ το πρωί και το απόγευμα, στο …

Διαβάστε περισσότερα »

To κόλπο για να μαγειρέψετε δυο φαγητά ή και περισσότερα, μαζί, στον φούρνο | GASTRONOMIE

Θέλετε να μαγειρέψετε κάτι γρήγορα αλλά η κουζίνα σας είναι αργή και δεν… συνεργάζεται; Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να μαγειρέψετε όχι ένα, αλλά …

Διαβάστε περισσότερα »

Συνταγή για αδιανόητα αφράτα κεφτεδάκια με ούζο -Το κόλπο για να είναι τραγανά | GASTRONOMIE

Αν οι μεζέδες είχαν εκπρόσωπο, τότε αυτή η συνταγή για κεφτεδάκια θα ήταν σίγουρα ο πιο άξιος εκπρόσωπός τους. Το κεφτεδάκι μπορεί να μοιάζει απλό, …

Διαβάστε περισσότερα »

Πώς θα ξαλμυρίσετε σωστά τον παστό μπακαλιάρο | GASTRONOMIE

Η επέτειος της Ελληνικής Επανάστασης πλησιάζει και σε κάθε σπίτι ένα πιάτο μόνο σερβίρεται στο μεσημεριανό τραπέζι… Μπακαλιάρος σκορδαλιά είναι η συνταγή που επιβάλλει η …

Διαβάστε περισσότερα »