Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Μαγειρική

Πώς μπορείς να φας το ψάρι αν το έκαψες στο ψήσιμο

Κι εκεί που ετοιμάζεσαι να απολαύσεις το λαχταριστό λαβράκι στον φούρνο ή τα κάρβουνα, διαπιστώνεις ότι παραψήθηκε. Τι παραψήθηκε δηλαδή που τσουρουφλίστηκε. Και πλέον είναι …

Διαβάστε περισσότερα »

Το τυρί που δεν θα βάζατε ποτέ στα μακαρόνια και… χάνετε

Φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα και φρέσκια μοτσαρέλα είναι ιδανικά συνοδευτικά μιας λαχταριστής μακαρονάδας. Κλασικές επιλογές δηλαδή που δεν λαθεύουν ποτέ. Μόνο που η κουζίνα έχει πολύ να …

Διαβάστε περισσότερα »

Το καθόλου υγιεινό, αλλά απαράμιλλα γευστικό μυστικό μαγειρικής

Αν θέλετε να πετύχετε γεύση επιπέδου αστεριών Michelin, μας λέει η σεφ και food editor Sarah Stiefvater, τότε πρέπει να σκεφτείτε ανατρεπτικά. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες …

Διαβάστε περισσότερα »